IN PERIOADA 02.12.2019 - 23.12.2019 PROGRAMUL DE LUCRU PENTRU MAGAZINUL DIN PIATA ROMANA VA FI:
Luni-marti: 10:00-19:30 - Miercuri: 10:00-18:00
Joi-Vineri: 10:00-20.30 - Sambata: 10-15:00
Baloane latex 26 cm, Albastru 46, Gemar G90.46, set 100 buc Mareste

Baloane latex 26 cm, Albastru 46, Gemar G90.46

G90.46

Setul de 100 de baloane BLUE de la Gemar este o alegere perfecta pentru a realiza frumoase decoruri in culori vii dar si pentru a aduce la viata personaje de poveste! 

Baloanele BLUE uni pot fi de asemenea personalizate cu logo/mesaj si folosite in scopuri promotionale sau in ample aranjamente (ghirlande, bannere, arcade) in diverse combinatii cromatice sau uni – dupa preferinte.

Posibilitatile sunt nelimitate, iar oferta noastra variata stimuleaza imaginatia si spiritul creativ - indiferent de varsta! 

Alege cele mai inspirate decoratiuni si accesorii pentru un party ca'n povesti!

Poti combina aceste baloane cu alte baloane (folie sau latex) si accesorii din oferta noastra: banner decorativ, ornament masa party, ghirlanda hartie, confeti sau lumanari pentru tort.

Afla mai mult

Fisa tehnica

Tip Produs Baloane Latex Rotunde
Culoare Albastru / Bleu
Diametru 26 cm / 10"
Culoare Gemar Albastru 46
Continut Pachet 100 buc/set
Tip Standard

Descriere

UTILIZARE

 • Baloanele latex Gemar sunt fabricate din cauciuc natural si sunt 100% biodegradabile. Acestea se evidentiaza prin calitate deosebita, fiind recomandate atat pentru petreceri de orice fel, dar si pentru profesionisti in realizarea de decoratiuni sau pentru inscriptionare.

PREZENTARE

 • Imaginea produsului prezinta balonul umflat, insa culoarea se poate vedea diferit in functie de setarile monitorului dumneavoastra.
 • Baloanele cu acest diametru pot fi umflate atat cu aer cat si cu heliu, in functie de preferintele clientului.
 • Timpul de plutire al baloanelor cu diametrul de 26 cm umflate cu heliu este de pana la 11-12 ore in spatii de interior si conditii obisnuite de temperatura si umiditate.
 • Durata de plutire a baloanelor latex se prelungeste prin tratarea acestora cu Gel Special Ultra Hi-Float.
 • Pentru a umfla baloanele cu aer va recomandam pompe pentru umflat baloane sau compresoare speciale.
 • Baloanele pot fi umflate cu heliu de catre un decorator din orasul dumneavoastra, la unul dintre sediile noastre (cu confirmare prealabila), dar si prin achizitionarea unei butelii cu heliu de unica folosinta care permite umflarea baloanelor in ziua evenimentului la locatie. Nu este recomandata livrarea baloanelor umflate prin servicii de coletarie. Baloanele pot fi pregatite pentru livrare la sosirea clientului pentru comenzile achitate in avans cu cel putin 2-3 zile lucratoare.

PRODUCATOR

 • Gemar este principalul producator de baloane latex din Europa si cel mai vechi producator de baloane latex din lume. Baloanele sunt fabricate in totalitate in Italia folosind cele mai noi si mai moderne tehnologii de productie.

SERVICII ADITIONALE

 1. Inscriptionarea baloanelor latex Gemar cu imagini, logouri, mesaje sau alte elemente grafice pentru companii si institutii in scopuri publicitare sau cu ocazia unui eveniment personal, botez, aniversare, etc. Informatii suplimentare in sectiunea Personalizare Baloane.
 2. Realizarea de aranjamente din baloane umflate cu aer sau cu heliu.
 3. Transport gratuit in Bucuresti pentru baloane umflate cu aer sau cu heliu in urmatoarele conditii:
 • Comanda minima 450 lei, achitata in avans;
 • Livrare de luni pana vineri intre orele 9.30 - 17.00, cu programare prealabila si confirmarea in scris a partilor;
 • Termen de livrare: 3-4 zile lucratoare de la primirea platii.

Comenzile cu solicitare de livrare in afara orelor de program inclusiv sambata si duminica se calculeaza separat. Detalii suplimentare la telefon 021.300.00.89 sau prin email la comenzi@partycenter.ro

Etichete