Baloane latex 11''/28cm Avengers - Happy Birthday, Qualatex 18674, Set 25 buc Mareste

Baloane latex 11''/28cm Avengers - Happy Birthday, Qualatex 18674, Set 25 buc

Q18674

Puteti crea orice va imaginati cu ajutorul baloanelor amuzante de la Qualatex.
Aduceti la viata personajul favorit cu ajutorul baloanelor latex inscriptionate.
Puteti alege produse dintr-o gama larga de baloane latex cu chipuri ale personajelor celebre din desene animate sau din filmele de animatie, de la Printese la Super-Eroi, cu care se puteti crea decoruri de poveste.
Baloanele latex Qualatex se evidentiaza net fata de toate celelalte produse de pe piata prin calitatea si caracteristicile lor; sunt fabricate din cauciuc natural si sunt 100% biodegradabile.

Afla mai mult

Fisa tehnica

Eveniment Aniversari
Tip Produs Baloane Latex Inscriptionate
Produse pentru Baietel
Diametru 28 cm / 11"
Culoare Asortate
Personaje Avengers
Continut Pachet 25 buc/set

Descriere

PRODUCATOR

  • Qualatex reprezinta brandul companiei Pioneer. Astazi, Pioneer este o companie globala de baloane si accesorii. Produsele lor sunt cunoscute, din punct de vedere calitativ, drept cele mai bune in intreaga lume, fiind consacrata formula “The Very Best Balloons”.
  • Baloanele Qualatex sunt alegerea preferata a profesionistilor in domeniu din toata lumea. O cercetare recenta a aratat ca mai mult de 80% dintre profesionistii in baloane aleg marca Qualatex.
  • Baloanele Qualatex sunt recunoscute pentru calitatea lor, gama larga de culori, combinatiile si timpul indelungat de mentinere a formei. Nici un alt producator nu ofera o gama atat de larga de produse si combinatii de baloane, create special pentru comenzile pentru decoratiuni si cadouri.
  • Baloanele Qualatex sunt fabricate in Statele Unite ale Americii folosind cele mai noi si mai moderne tehnologii de productie.

Etichete