Baloane latex GEO Donut 16"/41cm rosii, Qualatex 39748, Set 50 buc Mareste

Baloane latex GEO Donut 16"/41cm rosii, Qualatex 39748

Baloanele latex Qualatex GEO Blossom cu forma unei gogosi se pot folosi la realizarea de figurine din baloane sau pentru aranjamente prin combinarea cu alte baloane latex.Profesionistii din toata lumea folosesc baloane Qualatex.
Baloanele GEO Blossom sunt ideale pentru decorarea petrecerilor in aer liber sau pentru petreceri tematice.
Baloanele latex Qualatex se evidentiaza net fata de toate celelalte produse de pe piata prin calitatea si caracteristicile lor; sunt fabricate din cauciuc natural si sunt 100% biodegradabile.

Afla mai mult

Fisa tehnica

Culoare Rosu / Roz
Diametru 41 cm / 16"
Tip Produs Baloane Latex Figurine
Tip Standard
Continut Pachet 50 buc/set

Descriere

PRODUCATOR

  • Qualatex reprezinta brandul companiei Pioneer. Astazi, Pioneer este o companie globala de baloane si accesorii. Produsele lor sunt cunoscute, din punct de vedere calitativ, drept cele mai bune in intreaga lume, fiind consacrata formula “The Very Best Balloons”.
  • Baloanele Qualatex sunt alegerea preferata a profesionistilor in domeniu din toata lumea. O cercetare recenta a aratat ca mai mult de 80% dintre profesionistii in baloane aleg marca Qualatex.
  • Baloanele Qualatex sunt recunoscute pentru calitatea lor, gama larga de culori, combinatiile si timpul indelungat de mentinere a formei. Nici un alt producator nu ofera o gama atat de larga de produse si combinatii de baloane, create special pentru comenzile pentru decoratiuni si cadouri.
  • Baloanele Qualatex sunt fabricate in Statele Unite ale Americii folosind tehnologii noi si moderne de productie.

Etichete