Baloane 90cm rosu inscr Merry Christmas, 74666, 2buc Mareste

Baloane 90cm rosu inscr Merry Christmas, 74666, 2buc

Q74666

Baloanele Jumbo sunt folosite pentru decoratiuni si efecte speciale la petreceri, nunti, botezuri si alte evenimente speciale.
Baloanele Jumbo pot fi folosite cu succes in scopuri publicitare la petrecerile corporate sau la evenimentele de promovare ale companiilor.

Alege cele mai inspirate decoratiuni si accesorii pentru un party ca'n povesti!

Afla mai mult

Fisa tehnica

Sezoniere Craciun
Diametru 90 cm / 35"
Tip Produs Baloane Jumbo
Forma Rotund
Culoare Rosu / Roz
Continut Pachet 2 buc/set
Tip Inscriptionate

Descriere

PRODUCATOR

  • Qualatex reprezinta brandul companiei Pioneer. Astazi, Pioneer este o companie globala de baloane si accesorii. Produsele lor sunt cunoscute, din punct de vedere calitativ, drept cele mai bune in intreaga lume, fiind consacrata formula “The Very Best Balloons”.
  • Baloanele Qualatex sunt alegerea preferata a profesionistilor in domeniu din toata lumea. O cercetare recenta a aratat ca mai mult de 80% dintre profesionistii in baloane aleg marca Qualatex.
  • Baloanele Qualatex sunt recunoscute pentru calitatea lor, gama larga de culori, combinatiile si timpul indelungat de mentinere a formei. Nici un alt producator nu ofera o gama atat de larga de produse si combinatii de baloane, create special pentru comenzile pentru decoratiuni si cadouri.
  • Baloanele Qualatex sunt fabricate in Statele Unite ale Americii folosind tehnologii noi si moderne de productie.

Etichete

Produse similare