Filtrare produse

Conditie
Volum
Varsta / Cifra
Bannere, Postere, Ghirlande

Spune-i copilului tau ''La multi ani'' intr-un mod cat mai original cu ajutorul unui banner personalizat. Banner-ul poate fi personalizat cu texte cum ar fi: ''La multi ani!'', ''Bine ati venit!'', ''Happy Birthday!'', “Welcome Home!”; pot fi personalizate cu numele sau varsta sarbatoritului; poate contine poze cu prietenii lui sau cu diferite p...

Spune-i copilului tau ''La multi ani'' intr-un mod cat mai original cu ajutorul unui banner personalizat. Banner-ul poate fi personalizat cu texte cum ar fi: ''La multi ani!'', ''Bine ati venit!'', ''Happy Birthday!'', “Welcome Home!”; pot fi personalizate cu numele sau varsta sarbatoritului; poate contine poze cu prietenii lui sau cu diferite personaje din desene animate.
Decoreaza-ti petrecerea cu stegulete, confetti, elemente decorative, bannere personalizate pentru zile de nastere si felinare de hartie perfecte pentru orice ocazie speciala. Pentru o petrecere reusita mai aveti nevoie de decoratiuni de masa, fanioane, baloane si decoratiuni pentru usa.
Ele pot fi agatate de usa, de tavan sau de perdea, iar daca petrecerea este in curte puteti folosi steguletele de gradina care dau foarte bine pentru exterior.
Bannerele pot fi folosite si la ocazii speciale din viata dumneavoastra: nunta, botez, aniversarea anilor de casnicie sau pe parcursul sarbatorilor: Craciun, Paste, Hallowen.

Mai multe

Bannere, Postere, Ghirlande Conține 153 produse.

pe pagina
Afișare 1 - 48 din 153 produse
Afișare 1 - 48 din 153 produse